Isabella verlaat Utopia

Isabella verlaat Utopia

En toen was het tijd om te kiezen wie van de genomineerden Utopia definitief moet verlaten: Gio, Isabella of Charlotte? Gio en Isabella nemen nog even afscheid van elkaar op bed. Ze zoenen er hevig op los en het lijkt erop dat ze al verwachten wat er komen gaat. Isabella benadrukt dat Gio heel goed moet nadenken en haar brief goed moet lezen. Dan als iedereen er klaar voor is mag Naomi haar keuze aan de groep bekend maken.

Naomi moet nu de keuze gaan maken, ik heb er lang over nagedacht. Ze wist het niet meer en is erg moeilijk. Wees blij dat jullie niet in mijn schoenen staan. Een iemand wil ik alvast veilig stellen dat is Gio. Ik heb met jou een goede klik en je kunt hier nog veel doen, je doet ook al heel veel. Isabella ik vind je super leuk je hebt veel gedaan en al die fans van jou zijn super leuk. Charlotte jij laat ook mensen genieten met yes-r en wat je hebt gemaakt. Isabella sorry ik vind het echt heel erg ik heb meer een klik met Charlotte. Ik heb gekozen wat voor mij het beste was.

Isabella wil wel nog iets zeggen, ze heeft 2 flessen champagne besteld en wil een toost van uitbrengen. Dat is iets waar ik gelukkig van ben, het is een feest voor Gio en voor iedereen.  Het waren bijna 365 dagen en het is goed. Vervolgens knuffelt Isabella haar en gaat de champagne pakken. Naomi is erg emotioneel en de bewoners stellen haar gerust dat het erbij hoort. Isabella regeert er luchtig op en zegt dat het tijd is om plek te maken voor een nieuwe. Gio is ook verdrietig en wordt getroost door Vanessa. Daarna wordt de fles champagne ontkurkt en worden de glaasjes ingeschonken. Daarna wordt er geproost en geeft Isabella iedereen een persoonlijke boodschap. Isabella is trots op het gevecht wat ze gevochten heeft met Charlotte. Zo nu en dan is ze emotioneel maar wil het gezellig afsluiten. Ook het geld gaat naar het kerst feest, cheers op jullie jongens! Maak er wat van!

Na de borrel gaat Isabella haar kleding in een plastic zak doen. Haar Utopia kist heeft ze al ingepakt. Gio en Joey tillen de kist richting de poort en Isabella grapt dat ze het genoeg geweest vindt in Utopia. Snel loopt Isabella nog even naar de koeienstal. Ze zegt dat ze de koe gaat missen en loopt daarna weer richting de poort. Traditiegetrouw wordt er nog een groepsfoto gemaakt en nog een keer geknuffeld. Daarna loopt ze met een groepje naar de laatste poort. Daarna laten ze Gio en Isabella even alleen. Lees mijn brief en help me effe met die troep! En dan zit haar Utopia avontuur er na 11 maanden dan echt op!

Isabella verlaat Utopia - Groepsfoto

Isabella verlaat Utopia definitief

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *