Charlotte bedenkt zich en heeft het over Isabella

Charlotte bedenkt zich en heeft het over Isabella

Momenteel gebeuren er veel dingen in Utopia. Naomi heeft met Isabella en Charlotte een gesprek gehad. Isabella is alvast druk bezig om haar Utopia kist in te ruimen. Echter hebben bewoners opgevangen dat Isabella haar zakgeld mee wil nemen en dat is niet de bedoeling volgens een aantal, de regels zouden veranderd zijn. Charlotte had eerder aangegeven het niet erg te vinden naar huis te willen. Echter gaat ze nog een keer in gesprek daarover met Naomi. Ook begint ze over het geld wat Isabella mee wil nemen.

Charlotte zegt we hadden net een gesprek buiten en wil het toch nog even goed zeggen, ik wil niet naar huis! Naomi antwoordt nee ik dacht al dat je dat een  beetje bedoelde. Ja zegt Charlotte ik raak dan een beetje in de stress en denk ik joh van f*ck, shit… Het is gewoon zo spannend! Ik kan er gewoon niet tegen, maar nu is er weer heel wat aan de hand. Heb je het al gehoord? Naomi schudt haar hoofd. Charlotte vertelt verder, het is ongelooflijk. Isabella is natuurlijk haar spullen aan het inpakken en nu zegt ze dat ze haar geld mee neemt want ze heeft het verdient. Mag dat dan niet vraagt Naomi. Charlotte antwoordt dat ze eerst afgesproken hadden dat als je eruit wordt gestemd dat je het mee mag nemen. Maar de nieuwe regel is dat je vanaf 1 december alles in moet leveren. En zij zegt nee dat geld niet als je naar buiten gaat maar wij zeggen van wel. In december moet gewoon iedereen inleveren en daarna zien we wel wat er gebeurd. Naomi antwoordt nou lekker dan, neem ze veel mee? Het valt wel mee antwoordt Charlotte, ze heeft natuurlijk veel kosten gemaakt. Rond 700 en uiterlijk 2000 euro. Ze heeft 2000 euro verdient maar er zitten nog veel kosten in de kosten van de studio en cd’s. Dat kan toch niet zegt Naomi. Charlotte geeft haar daar gelijk in en zegt natuurlijk niet! Stel dat je op een bureau werkt waar je iets ontwikkelt. Dan kun je toch ook niet zeggen ik neem ontslag en neem het idee mee. Natuurlijk kan dat dan niet! Nee zegt Naomi, je werkt daarvoor dus. jeetje miena… Het is f*cking drama gaat Charlotte verder, ze zei zo ik neem het gewoon mee. Ik zeg dat je dat wil, ik zou niet eens voor lul willen staan om dat. Eerder heeft ze gezegd dat ze het geld aan de groep zou geven voor kerst en oud en nieuw. En ik wil nu iedereen zijn dromen uit laten komen. Ik vind het echt belachelijk! Naomi vindt dat wel k*t. Rot op man zegt Laura, je komt hier met 0 euro binnen. Het is een beetje dubbel en onsportief aldus de vriendin van Charlotte. Naomi zegt dat er voor de kerst maanden ook al niet zo veel budget is en dan ga je het mee nemen… Vergeet niet dat Isabella al haar doelen bereikt heeft gaat Laura verder, vergeet dat niet. Charlotte gaat ondertussen nog een eitje bakken en de dames kletsen nog wat verder. Hieronder kun je enkele filmpjes vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *