Gerrit probeert Christel uit de gevarenzone te houden maar krijgt hij medewerking?

Gerrit probeert Christel uit de gevarenzone te houden maar krijgt hij medewerking?

Gerrit probeert ervoor te zorgen dat Christel niet genomineerd wordt maar lijkt niet op haar medewerking te kunnen rekenen. Gerrit heeft de stemmingen helemaal uitgezocht en zoals het er nu uitziet wordt Christel genomineerd. Dit wilt hij liever niet en daarom oppert Gerrit een alternatief voor Christel zodat zij zichzelf kan redden. Volgens hem heeft Mylène één stem extra nodig en dan kan Christel zichzelf uit de gevarenzone houden. Maar Christel lijkt niet haar stem aan Mylène te willen geven. Gerrit snapt er niks van en spreekt zijn frustraties uit naar Hiske. Hij vertelt haar hoe zij Christel van de gevarenzone kunnen redden door één stem extra te geven aan Mylène maar dat Christel hier niet aan mee wil werken. Hiske gelooft haar oren niet. Ik ga wel met Chris praten en anders doe ik het wel zegt Hiske al snel. Hiske stapt snel op Christel af, zal zij haar van gedachten kunnen laten veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *