Adriaan maakt een verrassende sprong rondom de stemmingen

Adriaan maakt een verrassende sprong rondom de stemmingen

Vandaag zijn de stemmingen en dit weten de bewoners donders goed. De meeste bewoners komen daarom ook opvallend vroeg hun bed uit. Jessie maakt zich zorgen om Adriaan, want hij weet nog steeds niet op wie hij moet stemmen. Hij lijkt te twijfelen tussen Christel, Gerrit en Jessie omdat hem ten oren is gekomen dat Jessie de stemmingen probeert te manipuleren. Hij zoekt redenen om op mensen te stemmen en die reden heeft Jessie hem zojuist gegeven. Terwijl Jessie en Adriaan de naderende stemmingen bespreken staat Adriaan letterlijk met zijn handen in zijn haar zit. Ik wou dat ik op mezelf kon stemmen, zegt hij zuchtend tegen Jessie. Adriaan heeft liever dat niemand weggaat, maar Jessie zegt dat als Adriaan op hem wil stemmen, dat dat mag. Adriaan geeft aan dat hij dit niet per se wil. In het begin was jij mijn maatje, zegt Adriaan voordat hij Jessie confronteert met hun vergeten vriendschap. De laatste tijd niet meer, maar ik kan nog steeds met je lachen. Jessie geeft aan dat de reden dat Adriaan op hem wil stemmen gebaseerd is op een misverstand. Zal Adriaan zijn stemmen aan Jessie geven of zal hij toch nog zijn keuze veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *