Shelley praat met Gerrit over zijn gedrag van afgelopen weekend

Shelley praat met Gerrit over zijn gedrag van afgelopen weekend

Shelley en Gerrit stonden gister avond op het terrein wanneer de dj-set ter sprake komt. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat de mannelijke bewoner het hele weekend in de luxe camper heeft doorgebracht in plaats van achter de draaitafels. Hierdoor zijn veel bewoners gaan twijfelen aan zijn geloofwaardigheid. Mensen vragen zich af of dj’en wel echt een droom van je is, want je hebt nu eigenlijk luxe verkozen voor deze droom, legt Shelley uit. Gerrit knikt, maar legt uit dat hij het hier niet mee eens is. Het kan zo zijn dat mensen die mening hebben gevormd, maar ik vind dat ze naar me toe hadden moeten komen om uitleg te vragen, reageert hij. Ze oordelen nu enkel op basis van wat ze zien. Denk jij dat dit effect zal hebben op de nominaties?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *