Jessie lijkt zich te ergeren aan het gedrag van Franny

Jessie lijkt zich te ergeren aan het gedrag van Franny

Terwijl de avond gister was gevallen en Jessie liep boos over het terrein. Wat een f*cking kneuzen jongen, zegt hij tegen zichzelf. De mannelijke bewoner beent naar de silo en hij vertelt Gerrit en Jens wat er aan de hand is. Blijkbaar heb ik een grapje tegen Franny gemaakt, legt hij uit. Volgens Jessie is Franny dit vervolgens in paniek tegen Merel gaan vertellen. Ik ben die kinderen hier zo zat, zegt hij. Ik ben het zo zat. Ik heb een goed gesprek met Franny. Ze gaat helemaal vrolijk weg. Er is helemaal niks aan de hand en dan in één keer moet je via een omweg deze rare verhalen horen. Jens hoort het verhaal aan en hij moet lachen. Geen grapjes meer, zegt hij. Alleen nog maar hele serieuze business talk. Jessie vindt het vooral raar dat Franny niet naar hem toekomt als haar iets dwarszit. Hoe kan dit nou allemaal weer?, vraagt hij zich af. Zal het grapje van Jessie gevolgen hebben voor de nominaties morgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *