Chris bedankt zijn fans

Chris bedankt zijn fans

Voordat Chris Utopia verliet werd hij buiten de poort nog even gefilmd. In het filmpje bedankt Chris zijn fans, hij zegt het volgende:

“Het is toch wel iets, een fenomeen om ergens aan mee te doen en een project te maken en te starten. En dat mensen dat dan mooi vinden vind ik wel een groot compliment. Het feit dat je daarom fan wordt betekend misschien ook dat de dingen die ik doe of waar ik voor sta dat je het daarvoor mee eens bent. En dat je me daar in wil steunen, vind ik hartstikke leuk! Ik kan niets anders zeggen dusseh… Wellicht dat ik het ook allemaal nog ga lezen en wil ik jullie bij voorbaat bedanken. Helemaal top! En als jullie het leuk vinden om me nog eens in het echt te zien, kun je altijd een plantje komen kopen op de markt in Rotterdam.”

Helaas is het filmpje nog niet ergens anders beschikbaar, wel kun je dit op de officiële Utopia site nog eens terug kijken. Utopiatvshow.nl wenst Chris veel succes met al zijn plannen die hij in de buitenwereld uit gaat voeren!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ronie at 11:32

  Beste Cris
  Jammer dat jij er uit bent,maar bijzonder veel respect voor jou en het werk dat je hebt verzet.Heel knap in zo,n korte tijd.
  Ik wens je het allerbeste,en heel veel geluk in je verdere leven.
  Hartelijke groet Ronie.

 2. Toke at 01:30

  Wat hebben we genoten van je Chris, wat doorzag je iedereen daar in die loods. Ze hebben nog geluk gehad dat je je bij tijd en wijle hebt ingehouden. Veel succes op de markt en beterschap voor je vader. Zij hebben je top opgevoed, en daar heb je alleen maar profijt van. Je ziet wel aan die anderen allemaal hoe dun het laagje bij hun is. Ze gunnen elkaar niets.
  Nogmaals veel succes Chris, ik ben in staat om voor maar één plantje nog naar je toe te komen (vanuit Brabant). Het ga je goed en nogmaals bedankt. Je was fantastisch, mooi van binnen en van buiten ook nog eens.

 3. Hannah at 00:03

  Chris je was echt de leukste van het stel van roddel en achterklap!! Rotterdam is voor mij een beetje ver weg, maar hoop dat het storm loopt voor jullie planten op de markt!! 🙂

 4. anneke at 17:03

  Jammer zal mij benuwen hoe lang het duurd eer het een rotzooi word , geef ze 1 a 2 weken.
  Het zal wel leuk werk zijn voor de dames maakt niet uit wie, doen ze nog iets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *