Gaby vertelt het paas verhaal

Gaby vertelt het paas verhaal

Het paas verhaal, hoe zat het nou ook alweer precies? Gelovige Gaby wil dat aan haar mede bewoners uitleggen. Tijd om bij elkaar te komen en daarom laat ze de sirene loeien. Maar ze heeft een plan, ze wil het paas verhaal per toneelstuk uitbeelden. En dat kan ze niet alleen en roept de hulp in van de bewoners. Bjorn speelt Jezus, LauraB Judas en Maria Magdalena en Laura soldaat. Gaby zal het verhaal vertellen maar het zal niet al te lang duren. Ze vertelt het hoog nodige wat tijd bespaard. Vervolgens is het tijd om te oefenen. Na enige oefen tijd hebben de meeste niet meer zo’n zin en het lijkt LauraB wel handig om het toneelstuk maar gelijk op te voeren. Gaby vind dat eigenlijk ook wel een goed idee en zet daarom de sirene aan. Als iedereen er is wordt het toneelstuk nogmaals opgevoerd met uitleg van de gelovige. Mochten er later video’s beschikbaar zijn zullen we deze uiteraard plaatsen. Niet iedereen had er even veel zin in, zo hebben Ivan en Mark het toneelstuk niet gezien de heren hadden er geen behoefte aan. Hopelijk is het voor de bewoners duidelijk wat Pasen precies inhoudt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hannah at 00:13

    Jammer dat Ivan zich niet openstelt hiervoor, terwijl wel iedereen halal vlees eet en open stond om mee te doen met de rammadan vorig jaar. Het had zo’n mooi statement kunnen zijn van tollerantie naar elkaars geloof/overtuiging.

  2. anneke g at 23:28

    Willen ze dit wel doen vorig jaar met de musical hadden ze er geen zin in maar deden ze wel.
    Maar wat zullen we te zien krijgen in beeld dinsdag of woensdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *