Gaby en Gabriëlle over Utopia

Gaby en Gabriëlle over Utopia

Gaby en Gabriëlle hadden een goed gesprek in de keuken over Utopia. Het vertrek van Chris heeft een aantal bewoners aan het denken gezet, zo ook deze dames. Ik kan het wel een jaar volhouden begint Gaby. Maar ik weet niet of ik dat wel wil als ik hier al mijn doelen bereikt heb. Ook Gabriëlle bekend dat ze het wel naar haar zin heeft. Maar mist natuurlijk wel het thuisfront. Ik kijk heel erg uit naar spannende tijden. Nieuwe mensen en evenementen. De twee spreken nog even verder over familie, zo wil Gaby haar moeder uitnodigen langs te komen en binnenkort krijgt ze weer post. Gabriëlle is wel benieuwd of ze ook post krijgt van haar vriendinnen, of heb je geen vriendinnen? Gaby antwoordt nee, geen beste eigenlijk, maar wel vriendinnen uit een wildere periode. Toen ik voor God koos zijn er veel vriendinnen verloren gegaan. Vervolgens komt het stukje geloof nog even aan bod, het toneelstuk over Pasen. Gaby is blij met hoe het verlopen is. Ook snapt ze dat Ivan er niet bij wilde zijn in de Bijbel, het staat ook in de Koraan, dat je geen beeltenis mag maken van God. Ik denk dat dit zijn reden is. Ik zie dit niet als beeltenis, maar gewoon als een verhaal vertellen. Maar ik snap wel dat andere mensen daar anders naar kunnen kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 21:57

    Natuurlijk hebben ze het naar hun zin. De ene heeft een trainer op kosten van utopia. Verder zit ze wat slechte verhaaltjes op de pc te zetten. De ander heeft nog helemaal niets laten zien. Dat belachelijke paasverhaaltjr spelen is geen werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *