Colinda en Wilco over de nominaties

Colinda en Wilco over de nominaties

De nominaties duren nog even maar Colinda en Wilco hebben het al even over gehad. Echter heeft Wilco toch een verrassende uitspraak als hij er samen met Colinda op de vide over praat. Ik zou eerst stemmen geven aan Chris, maar nu gaan ze naar Mark. Ondanks dat het een vriend is vertrouw ik hem niet. Colinda zelf geeft iets minder prijs, maar zegt wel dat ze op iemand gaat stemmen die 3 keer op haar gestemd heeft. Zij heeft nooit op die bewoner gestemd, maar wie zou het dan zijn? De nominaties vinden over enkele weken plaats namelijk op 21 april. Wie zou er volgens jullie op de gevarenzone zitten? Morgen zullen we de uitslag van de favoriete bewoner van week 15 voor je plaatsen. Wellicht helpt je dat een beetje… De uitslag lijkt erg verrassend te worden!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 22:35

  en hij had het over de kas , dat er geld verdwenen is , hoop dat chris het heeft gedaan , verbaas me eigenlijk niets , hij heeft meer ontvreemd , niet eg ontvreemd maar verstopt , zoals de acculader van de laptop toen der tijd , hij was verstopt in de goude pot en wel meer dingen .vondt het wel een goede actie van chris . worden hun mischien nu alerte in alles .

 2. joyce madarie zweers at 22:28

  ik denk dat colinda op joey gaat stemmen met 3 stemmen ,en wilco op mark , dat zegt hij teminste , maar het zou me eg niet verbazen , dat hij als nog op tineke stemt . en als hij op mark stemt , doet hij het , omdat hij de boekhouding over wil gaan nemen , omdat hij de hele tijd al druk maakt over geld , net als colinda .

 3. Mj15 at 09:42

  @Wilco’s citaat ” Ondanks dat het een vriend is vertrouw ik hem niet” wat ben JIJ dan voor een vriend, beste Wilco.

  • Mjo at 09:21

   @David ik vermoed wat je op die ………. wilt invullen, maar je houdt het netjes.

   Wilco vertrouwt Mark niet. Nou ja, misschien heeft hij wel een beetje gelijk, want Mark als beheerder van en over de financiën heb ik ook wel vaker zo mijn twijfels. Maar dat terzijde.

   Maar dat nou net Wilco het woord vertrouwen uitspreekt 🙁 Verbaasd mij zeer, en zeker uit de mond van Wilco. 🙁

 4. Ladybug at 21:15

  Ik zei het al eerder.De Freule wordt er niet uitgestemd. Ben heel erg benieuwd naar de stemming over een paar weken. Heb het gevoel dat we verrast worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *