Laura ziet geesten

Laura ziet geesten

Er is iets met Laura, ze ziet allemaal dingen.. Geesten om precies te zijn. Laura voelt zich maar een beetje gek. En vertelt wat ze precies ziet. Er zit een man op de tweede traptree. Een wit pak heeft hij aan en dan praat hij tegen me. Als kind zag ik dat al. Toen ik twaalf werd is dat weggegaan. Maar gisteren zag ik hem weer. Gisteren werd ik wakker en het voelde niet goed. Toen ben ik naar beneden gegaan en daar zat hij weer.  Dat je er omheen durft te lopen, reageert Joey verbaasd. Volgens Colinda moet je Lau eerst van haar angst voor deze man afkomen. Ondertussen heeft Colinda overal wierook aangestoken. Ook is ze met zout en water aan de slag gegaan. Hopelijk laat de enge man Laura nu met rust. Wel biedt ze hulp aan, als je het de volgende keer weer ziet probeer via je hoofd met hem te praten. Als je het eng vindt mag je mij wakker maken. Wie weet lukt het mij dan! Volgens Colinda maakt Laura een spirituele groei door en dit hoort erbij. Ook oppert ze een geestenterdrijver als de man langer blijft. Op dit terrein is immers veel gebeurd aldus de helderziende. Gio vindt het allemaal wel spannend en oppert om die geesten een keer op te roepen. Volgens Colinda is het niet nodig, als Laura dat vertelt dan is dat zo. Je neemt het niet serieus. Gio wil gewoon wat meer informatie en er ontstaat al snel een hele uitleg vanuit Colinda wat geesten allemaal kunnen en niet kunnen. Ook zal ze nadenken of ze Gio kan laten beleven om een geest op te roepen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Tony at 16:38

  Ik denk dat het Charlotte is met kort haar en een wit schilderspak aan !!!!
  En je gaat ook geesten zien als je teveel RODDELT !!!! Hahahahahahaha……..

 2. Druif at 08:47

  ColindA die gio een geest probeert te laten oproepen???als het al bestaat , is colinda een van de domste mensen . Geesten moet je niet oproepen zeker niet verstandig .ze maken zichzelf wel kenbaar /zichtbaar voor menen die daar vatbaar voor zijn

 3. Lydia at 02:40

  En natuurlijk is het weer een kwade geest die met allerlei rituelen verdreven moet worden…. Geesten oproepen is levens bedreigend. Mee eens Lady en Yvon. Rare zaken hoor die rituelen en dat geest gedoe. Ook met geesten kan men gewoon nuchter omgaan. Indien de geesten kwaad hadden willen doen had die hele keet al overhoop gelegen! Wat een dom gedoe over die helderziendheid en helemaal dat rituelen gedoe. Doe normaal, op deze manier zal helderziendheid altijd als een lachertje afgedaan worden. Het op die manier laten zijn hoe het zou werken… Is voor degene die wel heel gewoon omgaan en werken met de geesten wereld steeds weer een gedoe om tegen de muur van fabels aan te lopen. Eigen projecties van angsten, onzekerheden, enz. Gaan in die rituelen zitten. En denk je nu echt dat men zich weg laat jagen???? Hahahahaha Hoe dom kan men zijn te denken de controle te hebben over de geestelijke wereld

 4. betweter at 11:28

  Zo beginnen de psychose krijg je als je lang ineen ongezonde situatie zit en je niet helemaal jezelf kunt zijn

 5. Hannah at 00:20

  Was ze misschien een paar minuten voor dit gesprek naar de zenderkamer geweest en is haar dit ingefluisterd? 😉

 6. Ina at 23:02

  Huis doorlopen met een salieschelp (brander). Vooral de hoeken zijn belangrijk.
  Doe een raam open dan kan alles wat er niet thuis hoort via het raam verdwijnen.
  Kijk even op internet voor de juiste methode.

 7. Klaverboer at 22:53

  Heeft Laura last van geesten of van haar geweten? Laura stop eens met je zielige gedrag van roddel en achterklap, ga wat doen en blijf uit de buurt van Laura Bitch.

 8. Toet at 21:51

  ik weet wat ze bedoeld.Elke avond zie ik een mans persoon met een witte pyama aan naast me liggen.Dat is pas schrikken.Dikke doei.

 9. Ladybug at 21:13

  Gio wat ben jij ongelofelijk dom! Geesten oproepen vind jij spannend? het is heel gevaarlijk.
  Een verschijning in het wit is een goed teken.

  • yvon at 22:19

   Het is ook heel gevaarlijk en zeker in zo’n groep.
   Wat ze ziet klopt ook maar zal,denk ik met water en zout niet weg gaan!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *