Romy lucht haar hart over de vieze naaistreek van de tweeling en confronteert Bas

Romy lucht haar hart over de vieze naaistreek van de tweeling en confronteert Bas

Romy heeft te horen gekregen dat Demi en Fay op haar gaan stemmen. Boos is ze uit het hutje weggelopen en in de loods probeert ze te begrijpen wat er is gebeurd. Wanneer Romy de loods in komt vertelt Romy het gelijk aan Ivan. Ik denk dat je van mij af bent binnenkort zegt ze half lachend. Ik ben helemaal aan het shaken, wat een naaistreek voegt ze eraan toe. Emotioneel loopt Romy door de loods heen, ze weet zich moeilijk een houding te geven. Ivan hoort het verhaal aan van Romy maar geeft aan dat hij dit wel aan had zien komen. Ivan vertelt daarna aan Romy dat hij de tweeling niet vertrouwt. Dacht je echt dat ze niet op jou zouden stemmen? vraagt hij zich hardop af. Romy kan dit alleen maar bevestigen en geeft aan dat ze zich heeft vergist in de tweeling.

Nadat Romy het nieuws aan Ivan heeft verteld loopt ze boos naar buiten. Ze is duidelijk aangedaan van deze plotselinge wending. Dan bedenkt ze zich ineens dat Bas misschien ook wel iets met het plan te maken heeft. Bas zit in het hutje van de tweeling en Romy loopt in een rechte lijn naar het hutje. Ze doet de deur open en richt zich direct tot Bas. Bas wist je hiervan? vraagt ze. Bas vraagt rustig of Romy erbij komt zitten maar dit is niet het antwoord wat Romy wil. Wist je hiervan? vraagt ze nog een keer op een wat dwingendere toon. Dan kan Bas niks anders doen dan toegeven dat hij inderdaad wist dat de tweeling op Romy gingen stemmen. Dit is alles wat Romy wilde weten en ze loopt boos weg. Gadverdamme, vieze flikkers mompelt ze vervolgens. Als Bas wat later naar haar toekomt om te praten, weigert ze. Ze wil niets meer met hem en de tweeling te maken hebben op dit moment.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 14:34

    Wat zeurt Romy nou de Twins hebben altijd gezegd dat ze voor de overwinninggaan ,kan je van Romy niet zeggen.Ze heeft mensen stemmen gegeven ,en zij ik speel niet het spel maar op gevoel hoe dom kan je zijn .En Romy springt zelf van de hak op de tak ,morgen loopt ze met die te kletsen ,en even later weer over een ander .Wie is nou niet te vertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *