Demi en Fay geven tegenover Romy toe dat ze op haar gaan stemmen

Demi en Fay geven tegenover Romy toe dat ze op haar gaan stemmen

Voor de nominaties zonderen Demi en Fay zich af in hun hutje. We moeten het tegen haar zeggen he stelt Fay voor. Dit lijkt ook Demi het beste. Dan kunnen we het uitleggen vult ze aan. De tweeling vraagt vervolgens aan Bas of hij Romy hun kant op wil sturen. Romy komt meteen aangerend. Wat is er vraagt ze als ze de serieuze gezichten van Demi en Fay ziet. De tweeling kijkt elkaar aan en zwijgen. Het spijt ons zegt Fay terwijl haar stem begint te trillen. Romy heeft nog steeds niet door wat er aan de hand is. Wat spijt jullie? vraagt ze. We moeten op je stemmen antwoordt Fay vervolgens. Wat the f*ck, waarom? reageert Romy verbaasd. Omdat we willen winnen kaatst Fay terug terwijl ze begint te huilen. Dan is het voor Romy ineens duidelijk en ze loopt  boos weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *