Mehmet wil dat Ivan op hem stemt zodat hij nog drie anderen in de gevarenzone kan plaatsen

Mehmet wil dat Ivan op hem stemt zodat hij nog drie anderen in de gevarenzone kan plaatsen

De nominaties staan vandaag op het programma en Mehmet en Ivan zijn er nog niet helemaal uit wat ze gaan doen. In hun ogen spelen Romy, Bas, Demi en Fay samen en hebben ze dus weinig kans. De bal ligt niet bij ons, onze enige redding is als ze elkaar in de rug steken zegt Mehmet. Ivan is het hier mee eens. Het is heel moeilijk om mensen te vertrouwen antwoordt hij verder. De mannen denken allebei dat ze een grote kans maken om genomineerd te worden. Mehmet denkt zelfs dat hij alle stemmen zal krijgen en daarom wil hij graag dat Ivan ook op hem stemt, zodat hij met zijn drie stemmen nog drie anderen in de gevarenzone kan plaatsen. Ivan is het hier niet helemaal mee eens. Het hangt af van anderen maar ik wil doen wat goed voelt besluit hij. Aan wie zullen de mannen hun stemmen geven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *