Romy bespreekt het stem gedoe met Rienk

Romy bespreekt het stem gedoe met Rienk

Nadat de tweeling aan Romy hebben verteld dat ze op haar gaan stemmen, lijkt Romy redelijk rustig te zijn. Terwijl ze kalm wat drinken pakt loopt ze naar Rienk toe. Rienk heeft alles op een afstandje meegekregen en vraagt hoe het met haar gaat. Romy geeft aan dat het wel goed met haar gaat. Je kan het haast niet geloven dat mensen zo zijn he? vraagt Rienk zich hardop af in het bijzijn van Romy. Ja, het is nou eenmaal zo probeert Romy nuchter te antwoorden. Rienk geeft vervolgens een knuffel maar Romy geeft aan dat het wel gaat. Ik had het alleen niet zien aankomen. Ik heb zelf ook het spel gespeeld maar ik heb alleen de verkeerde mensen vertrouwt voegt ze eraan toe. En vertelt verder dat ze denk dat het ligt aan haar populariteit. Ondanks dat ze de stemmen van de tweelinf krijgt, had ze het niet verwacht van Bas. Maar, it’s the game eindigt ze…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 14:38

    Waar bemoeit Rienk zich mee de Twins hebben het grootste gedeelte zijn eten en drinken betaald en verzorgt.Snap niet dat Rienk zich er mee mag bemoeien ,maar je ziet alweer hoe Romy nu weer reageert ,eerst zij ze kan de Twins wel knuffelen ,en nu praat ze met Rienk en dan kletst ze weer wat anders .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *