Wie zijn de genomineerden na de nominatieronde van 21 mei?

Wie zijn de genomineerden na de nominatieronde van 21 mei?

Tijd voor de nominaties! De laatste dagen is er veel gespeculeerd over wie op wie ging stemmen, maar de bewoners lijken nu zeker van hun zaak. Wanneer iedereen zit vertelt Bas wat de bedoeling is en kan de stemming beginnen.

Allereerst begint Romy met stemmen. Romy geeft haar drie stemmen aan Mehmet, we lullen straks wel waarom voegt ze eraan toe. Hierna is Demi aan de beurt. Ze pakt haar blaadje en begint met voorlezen. Mijn keuze stond vorige week al vast maar sinds drie dagen ben ik er de hele dag mee bezig. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed vertelt ze terwijl de tranen over haar wangen rollen. Demi legt daarna uit dat ze nu op Romy moet stemmen omdat ze een grote concurrent is voor haar en benadrukt dat ze dit puur tactisch doet. Nadat Demi is geweest volgt Fay. Ook zij stemt op Romy en vertelt aan haar waarom. Het is niet persoonlijk maar ik ben de finale begonnen om te winnen en daarom moet ik soms keuzes maken die niet leuk zijn benadrukt ze, ook erg emotioneel. En verzekert vervolgens dat het puur tactisch is en ze hoopt dat ze nog vriendinnen kunnen zijn. Ik moet helaas voor het spel gaan en dit is niet vriendschap. Dit is niet de Fay die ik ben en die jij kent. Ik doe het voor het spel en hopelijk voor de winst, maar je bent echt mijn vriendin eindigt ze. Daarna is Bas hij geeft drie stemmen aan Mehmet, zonder hiervoor een reden te geven. Daarna volgt Ivan, hij geeft ook zijn stemmen aan Mehmet. Je hebt mij gevraagd op mij te stemmen, dus drie stemmen voor jou voegt hij eraan toe. Terwijl Mehmet lachend naar voren loopt, zegt hij dat hij niet had verwacht dat er zoveel op Romy gestemd zou worden. Ik vind niet dat jullie vier het verdienen om te winnen zegt Mehmet terwijl hij zijn stemmen uitbrengt op Bas, Fay en Romy. Dit betekent dat Romy en Mehmet genomineerd zijn en de bewoners morgen moeten beslissen wie Utopia moet verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 121    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. André at 15:02

    Wat een fake show, en hoe dom ben je Romy. Utopia had in 2017 een utopiaan van het jaar moeten kiezen en vervolgens uit alle gepasseerde deelnemers een overall utopiaan.

  2. joke gotte at 14:43

    Ja waarom mogen de twins niet op Romy stemmen ,ik dacht dat we met een wedstrijd bezig waren .Als Romy de kans had om te winnen had ze ook op de Twins gestemd .En de engste man is Mehmet ,eerst wil hij weg ,en nu wil hij blijven ook niet te vertrouwen .De Twins hebben van deze mensen echt het meeste verdiend van Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *