Hoe reageert Romy op het feit dat ze genomineerd is?

Hoe reageert Romy op het feit dat ze genomineerd is?

Nadat de stemmingen zijn geweest trekt Romy zich even terug met Rienk. Demi en Fay hebben haar genomineerd, maar het lijkt erop dat Romy hier vrede mee heeft. Ze geeft zelfs aan dat ze de zusjes zou willen knuffelen. Ik voel me vereerd, ik ben een sterke speler zegt Romy standvastig tegen Rienk. Het zat er ooit aan te komen. Rienk kan dit alleen maar bevestigen. Rienk geeft aan dat hij denkt dat Romy morgen moet vertrekken. Ook Romy gaat hiervan uit, maar lijkt tot dusver alleen nog maar te willen genieten van haar Utopia tijd. Ze heeft daarom ook besloten vanavond samen met Mehmet een feestje te geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Leny at 16:49

    Ik ben blij voor Romy dat Rienk er nog is. De anderen zijn allemaal kiesgerechtigden en niet te vertrouwen, dat is vandaag maar weer eens overduidelijk gebleken.

  2. Heidy at 16:26

    Ik hoop eigenlijk echt dat ze Romy erin houden en Mehmet eruit stemmen, ik gun het Mehmet echt niet dat hij nog gaat winnen die griezel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *