Rienk is klaar met de tweeling

Rienk is klaar met de tweeling

Rienk is te gast in Utopia en mag daarom niet mee stemmen tijdens de nominaties. Desondanks hij dit niet mag, laat hij toch zijn mening horen aan Ivan wanneer de nominaties voorbij zijn. Rienk is het namelijk niet eens met de tweeling. Het zijn slangen zegt Rienk overtuigd van zichzelf. Ivan lacht hem uit en snapt niet dat Rienk zich zo laat leiden door de stemmingen. Ze verdienen geen medelijden, ze doen het zelf, als ze het er zo zwaar mee hadden, hadden ze het niet moeten doen zegt Rienk licht geïrriteerd tegen Ivan. Ivan vindt dat Rienk zich er niet mee moet bemoeien, je moet niet de stemmen beïnvloeden benadrukt hij. Rienk verdedigt zichzelf en vindt dat hij zich niet laat meeslepen door de stemmingen. Ik kom gewoon op voor een vriendin. De manier waarop zij reageren verklaart al dat hetgeen wat zij doen echt niet door de beugel kan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 16:29

    Ik vind Rienk een beetje dom. Het is een spel, hij keurt zeker goed wat Romy toen heeft geflikt. Natuurlijk is het niet leuk dat ze op Romy hebben gestemd maar het kon toch niet anders, is het niet deze week dan wel een andere keer. Hij moet zich er niet mee bemoeien. Van mij mag Rienk weer lekker door het land gaan fietsen, hij krijgt veel te veel praatjes, de profiteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *