Mehmet snapt niet dat de tweeling zover gegaan is tijdens de nominaties

Mehmet snapt niet dat de tweeling zover gegaan is tijdens de nominaties

Romy en Mehmet hebben de meeste stemmen gehad en zitten dus in de gevarenzone. Mehmet zag dit aankomen maar Romy had niet verwacht dat Demi en Fay op haar zouden stemmen. Romy en Mehmet zoeken elkaar op en bespreken de stemmingen. Tuurlijk zijn het geen krokodillentranen maar dat je zover kan gaan zegt Mehmet verbaasd, doelend op de tweeling. Hij snapt niet dat de twee zo kunnen liegen tegen Romy. Ik had het van hen gewoon niet verwacht en ook niet van Bas zegt Romy stellig. En dan voel je je heel naïef voegt hij eraan toe. Mehmet geeft aan dat Romy inderdaad naïef is en dat dit ervoor heeft gezorgd dat ze nu genomineerd is. Terwijl Mehmet en Romy verder spreken over de stemmingen houdt Bas wijselijk zijn mond dicht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Harry at 11:41

  Dat de twins (de 2 misbakkels) zo vuil kunnen zijn, bewijst wel wat voor opvoeding ze hebben gehad, geen dus.
  Hopelijk moeten de laatsten nu het hele utopia terrein op moeten ruimen en in de oude staat terug brengen. Oei oei, de nageltjes van de twins ha ha.

 2. joshua at 18:44

  net zoals overal is het zelfs in utopia waar de buitenlan ders weer de dienst uitmaken ,
  bah shame you mehmet dit helpt mocroland

 3. Ruud at 17:59

  Romy snap het spel gewoon niet de tweeling hebben juist op haar gestemd, en morgen hoeft ze niet bang te wezen want de tweeling stemmen dan gewoon op haar, en Mehmet gaat dan de uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *