Merel krijgt slecht nieuws, ze moet stoppen met haar column

Merel krijgt slecht nieuws, ze moet stoppen met haar column

Shelley krijgt een mail binnen voor Merel. Oei, dit moet ik wel gaan uitprinten zegt Shelley lachend tegen Andrea. Ze moet stoppen met haar column. Nu kan ze dus niet meer schrijven over mij. Hoe fijn is dat roept ze terwijl ze naar beneden loopt. Shelley wandelt vervolgens met de uitgeprinte brief rechtstreeks naar Merel toe. “Beste Merel, ik zag op de streams dat de finale van Utopia is begonnen. Om alle deelnemers een eerlijke kans te geven, zul je helaas moeten stoppen met je column in Party” leest Merel voor. Merel schreef al bijna een jaar met veel plezier een column voor het tijdschrift. Ah, ik vind het echt heel erg jammer zegt Merel. Teleurgesteld leest ze de mail nog eens over. Jessie slaat troostend een arm om haar heen. Voor mij is het wel een besef moment dat het einde van Utopia dichterbij komt eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *