Merel bespreekt met Franny haar dj lessen, is Gerrit jaloers?

Merel bespreekt met Franny haar dj lessen, is Gerrit jaloers?

Merel gaf gisteren aan dat ze dj wil worden. Ze ondernam gelijk actie en kreeg wat dj lessen van Jessie. Gerrit vond het een vreemd besluit en noemde het een “Shelley actie”. Merel loopt samen met Franny buiten. Ze vertelt dat Gerrit vandaag aan haar vroeg of ze al eigen muziek heeft omdat hij niet wil dat ze dat met zijn muziek oefent. Volgens Merel kwam dit raar over dit omdat ze pas gisteren is begonnen met oefenen. Ze denkt dat Gerrit jaloers op haar is. Oh wauw, dat had ik echt niet van hem verwacht  antwoordt Franny. Merel vertelt daarna dat ze net heeft gebeld om dj lessen te gaan volgen en dat ze die aanstaande woensdag krijgt. Nog wat later loopt Merel naar het atelier om weer te gaan oefenen met draaien achter de dj set. Is Gerrit volgens jullie jaloers op Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *