Mylène is woest en Gerrit vreest ervoor om volgende nominatieronde genomineerd te worden

Mylène is woest en Gerrit vreest ervoor om volgende nominatieronde genomineerd te worden

Ik vind het wel een lekker begin van de finale. Jens en Mylène op de bank begint Jessie het gesprek met Merel. Beide bewoners hebben hen na het stemmen niet meer gezien. Mylène is woest merkt Merel op. En ze denkt dat Mylène bang is dat Jens eerder gaat dan zij. De twee zouden dan natuurlijk een tijd zonder elkaar zitten. Hiske denkt dat uiteindelijk iedereen de kans heeft om op de bank te komen. Nu zijn het misschien Jens en Mylène, dat kan in de volgende ronde anders zijn. Samen met Gerrit bespreken ze hun stemtactiek in de Mongoolse tent. Ik denk dat Dylan en Brandon zijn stemmen op mij veelzeggend waren zegt Gerrit. Je hebt maar één uur om te bedenken op wie je gaat stemmen. Ze kiezen in dat geval voor mij benadrukt hij. En denkt dan ook dat ze de volgende ronde weer op hem gaan stemmen. Zou dat ook echt gaan gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *