Jens heeft geen behoefte aan een feestje

Jens heeft geen behoefte aan een feestje

Jens en Mylène hebben bijna de hele middag in hun huisje gezeten maar zitten nu bij de rest aan tafel. Na een korte stilte vraagt Hiske, wat er nu eigenlijk de bedoeling is van vanavond. Mylène antwoordt dat ze niet echt van plan zijn wat te ondernemen. Ze willen vanavond nog een rustige avond samen hebben. Als je erbij wilt zitten, dan vind ik het prima voegt ze eraan toe. Gaan we geen feestje of iets geven? vraagt Hiske een beetje verbaasd. Mylène lijkt gekwetst en zegt even niets. Je mag een feestje geven maar ik ben er niet bij laat Jens weten. Hij wil vanavond het liefst nog tijd doorbrengen met wat andere bewoners. In het bijzonder met de mensen waar hij ook een persoonlijke klik mee heeft. Maar voel je vooral vrij om gewoon je ding te doen vanavond zegt hij tegen alle bewoners. Met wie zou hij vanavond nog even samen gaan zitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *