Jordie en Franny speculeren over de finale van Utopia 2

Jordie en Franny speculeren over de finale van Utopia 2

Het is een enerverende dag geweest voor de bewoners. Franny en Jordie praten afgelopen avond samen na over de stemmingen. Jordie vraagt zich af of er mensen uiteindelijk op Brandon gaan stemmen omdat hij een concurrent is. Durf ik niet te zeggen zegt Franny. Uiteindelijk is iedereen de sjaak voegt ze eraan toe. Jordie schat Brandon heel hoog in. Als ik kijk naar welke mensen finale waardig zijn, dan is Brandon daar er gewoon één van. Jordie vindt dat naast Brandon en hijzelf, Jessie, Merel en Hiske finalist waardig zijn. Wie zullen er volgens jullie uiteindelijk finalist van Utopia kunnen noemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *