Gerrit denkt dat Merel dj wil worden omdat ze al een tijd niet in de spotlights heeft gestaan

Gerrit denkt dat Merel dj wil worden omdat ze al een tijd niet in de spotlights heeft gestaan

Gerrit, Mariska en Hiske zitten afgelopen avond in de yurt. Gerrit laat weten dat Merel eerder achter de dj tafel wilde gaan staan met Gerrit zijn muziek maar Gerrit hield haar tegen. Je moet wel je eigen muziek uitkiezen en je eigen genre, anders ben je ook geen dj zei hij tegen haar. Hij legt uit dat Merel binnenkort een dj les krijgt. Deze week komt hij al reageert Mariska als ze dat hoort. Hiske vraagt zich af waarom Merel ineens dj wil worden. Gerrit antwoordt dat dat misschien wel komt omdat ze al een tijdje niet in de spotlights heeft gestaan. Hij zegt verder dat het belangrijk is dat ze wel keuzes moet maken in wat ze wil. Ik denk dat het gewoon een schreeuw om aandacht is eindigt hij. Heeft Gerrit volgens jullie gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *