Andrea noemt Merel een takkenwijf, ze is niet blij met haar nieuwe plannen

Andrea noemt Merel een takkenwijf, ze is niet blij met haar nieuwe plannen

Afgelopen avond heeft Andrea van Mylène gehoord dat Ernst aan Merel dj les komt geven op woensdag. Ze leek hier zeer verbaasd over. Wat later staan Andrea en Brandon samen in het sanitairgebouw. De twee praten over de ontdekking die Andrea eerder op de avond heeft gedaan. Ze laat zich lekker zien merkt Andrea op over Merel. Brandon zegt dat iedereen behalve Andrea over de les weet. Wel zegt Brandon dat ze het beste morgen even naar Merel kan gaan om erover te praten. Nee antwoordt Andrea. Ik ga morgen Ernst bellen voegt ze eraan toe. En geeft aan dat ze tegen Ernst gaat zeggen dat ze aanwezig gaat zijn bij de les. Brandon probeert Andrea over te halen morgen tóch eerst even langs te gaan bij Merel om te kijken of er misschien geen slechte bedoeling achter zit. Really Bran? Ben je nu een grap aan het maken? vraagt Andrea. Het tweetal praat nog even door, Andrea lijkt niet overtuigd te worden door Brandon. Echt, wat een takkewijf zegt ze. Zal Andrea toch nog even langs Merel lopen voor een confrontatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *