Jens heeft sterkt het gevoel dat hij Utopia 2 moet verlaten en pakt alvast zijn spullen

Jens heeft sterkt het gevoel dat hij Utopia 2 moet verlaten en pakt alvast zijn spullen

Gisteren ontvingen Mylène en Jens de meeste stemmen tijdens de nominatieronde. Dit was naar eigen zeggen niet geheel onverwacht maar toch een harde klap voor het tweetal. Ze lijken het er erg moeilijk mee te hebben. De twee liggen op deze nieuwe dag in bed en praten er samen over. Jens gaat er vanuit dat hij als eerste Utopia 2 zal verlaten en hij zegt dat hij het gevoel heeft dat hij Mylène in de steek laat. Mylene vindt dat het helemaal niet zo is en dat ze zich erg alleen gaat voelen zonder hem. Dit is wel een leeg huisje als je weg bent besluit Mylène. Jens is al druk aan het inpakken. Wie van de twee zal de mini samenleving moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *