Merel confronteert Andrea, waarom is ze boos over de dj lessen die ze wil volgen?

Merel confronteert Andrea, waarom is ze boos over de dj lessen die ze wil volgen?

Afgelopen avond heeft Andrea te horen gekregen dat Merel dj lessen heeft aangevraagd bij Ernst. Andrea is daar allesbehalve blij mee dit omdat Merel dit naar haar idee achter haar rug om heeft gedaan. Merel hoort dit van de andere bewoners en ze gaat verhaal halen bij Andrea. Ik krijg morgen dj les van Ernst en hij vroeg of jij morgen ook meedoet? vraagt Merel enthousiast. Andrea reageert daar niet zo enthousiast op. Jij wist dat ik Ernst had benaderd voor lessen en dan ga jij achter mijn rug om hem mailen. Waarom doe je dat? Andrea laat weten dat ze het “achterbaks” vindt dat Merel Ernst benaderd voor dj lessen. Ook lijkt ze het raar te vinden dat Merel dj wil worden. Zal Andrea aansluiten bij de les van Ernst? Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *