De eliminatie gaat van start, moet Jens of Mylène Utopia 2 verlaten?

De eliminatie gaat van start, moet Jens of Mylène Utopia 2 verlaten?

Gisteren werd de nachtrust van de bewoners abrupt verstoord, de eerste nominatie van de finale stond namelijk voor de deur. Nadat iedereen was bijgekomen van het nieuws verzamelde iedereen nerveus zich op het strand. De bewoners vormden een gezamenlijk front, want een groot deel van de stemmen werden verdeeld onder Jens en Mylène. Zij zijn de genomineerden en maken kans om vandaag naar huis gestuurd te worden. De bewoners staan klaar voor de eliminatie. Hiske en Merel merken twee houten pilaren op die voor de poort staan. Ze verkondigen luidkeels het nieuws over hun vondst. De bewoners zijn heftig aan het speculeren wat er te gebeuren staat. Ze verplaatsen de houten pilaren naar het strand waar de eliminatie plaats gaat vinden. Hiske verzoekt vervolgens Jens en Mylène om bij de zijkant van de pilaren te gaan staan. In de pilaren kunnen de bewoners een groene amulet plaatsen naar wie hun positieve stem toe gaat. Degene met de meeste positieve stemmen mag blijven.

Brandon begint. Ik vind het jammer dat we een van jullie afscheid moeten nemen zegt Brandon. Hij maakt de keuze om zijn positieve stem aan Jens te geven. Hierna neemt Franny het woord. Ik stem positief op Mylène zegt ze. Gerrit vertelt in zijn speech dat zijn band met Jens flink verwaterd is vanaf het begin. Hij geeft zijn positieve stem aan zijn ex Mylène. Ook de stem van Alexandra gaat naar Mylène toe. In mijn Utopia staat Jens meer vooraan en Mylène je kan er veel meer uitpakken, dus Jens min positieve stem gaat naar jou verkondigt Dylan. Ook Shelley en Jordie delen hun positieve stem uit aan Jens. Mariska is recht voor haar raap. Ik gun het Mylène om te blijven. De spanning blijft hoog want de stemming is tot nu toe nog gelijk. Hoewel Jens een korte voorsprong had door de stem van Andrea, maakt Merel het weer gelijk met haar positieve stem voor Mylène. Ik gun het je niet dat je naar huis toe gaat zegt Hiske over Mylène en haar positieve stem gaat daarom naar Mylène. Het is uitstel van executie zegt Jessie met zijn laatste stem. Hij vindt het een logische keuze om Jens te behouden, maar geeft zijn stem uiteindelijk toch aan Mylène. De eliminatie is tot zijn einde gekomen en Jens moet zijn kist pakken en Utopia 2 verlaten. Mylène breekt in huilen uit bij Jens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 74    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 12:44

    En nog wat als je lijf kijkt zie als er iemand iets over Gerrit wil zeggen dan komen de bomen.Allemaal doorgestoken kaart en nog even dan slaapt hij bij Mylene.Zo geef maar gauw de blauwe balk dan bevestigen jullie het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *