Jens heeft Utopia 2 voorgoed verlaten

Jens heeft Utopia 2 voorgoed verlaten

De eliminatieronde is ten einde gekomen. Mylène heeft de meeste positieve stemmen ontvangen en mag daarom in Utopia 2 blijven. Wat later verzamelen de bewoners voor de poort, om afscheid te nemen van Jens. Nou jongens super bedankt voor alles begint Jens. Hij hoopt dat de bewoners hun woorden nakomen en een de steun zullen zijn voor Mylène. Namens Teddy en mijzelf, ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid hier in Utopia 2 en jullie thuis. Hij vertelt daarna met een knipoog dat hij in Utopia royaal heeft genoten van zijn unieke vakantiebestemming maar ook meer dan dat. Zo blikt hij terug op positieve momenten in Utopia, hij is veganist geworden, hij is gaan sporten, heeft Mylène en andere mooie individuen mogen ontmoeten. Heel veel succes in jullie droomwereld, het gaat jullie goed en ik zie jullie buiten eindigt Jens en hij geeft een laatste knuffel aan de bewoners voordat hij de poort uitloopt. Mylène geeft hem nog een laatste kus.

Na het vertrek slaat de sfeer om en alle bewoners praten na over de eliminatie en het vertrek. Mylène barst in tranen uit en Dylan probeert haar te troosten. Daarna zondert ze zich even af van de groep en ze loopt naar de geitjes. In tegenstelling tot Mylène vinden de bewoners dat Jens er redelijk blij uitzag toen hij de poort uitliep. Maar ik denk dat er toch wel een besef momentje is vertelt Shelley. Ja het wordt natuurlijk opeens realiteit. Het lijkt net alsof alles hierbuiten soms op pauze staat voegt Brandon eraan toe. Mylène sluit aan bij groep en praat mee. De bewoners vinden het fijn voor Jens dat hij vandaag zijn familie weer ziet. Wat vinden jullie van zijn vertrek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 165    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *