Shownieuws komt naar Utopia 2 speciaal voor Mylène

Shownieuws komt naar Utopia 2 speciaal voor Mylène

Vandaag heeft de wederhelft van Mylène, Jens Utopia 2 verlaten. Ook Shownieuws heeft belangstelling in hoe het vertrek van Jens bij Mylène is aangekomen. Mylène laat weten dat ze hard heeft moeten huilen. Ik vind het rot, maar het is niet anders zegt ze. De verslaggeefster vraagt aan Mylène of ze al met Jens heeft besproken hoe ze hun relatie gaan oppakken buiten Utopia 2. Mylène zegt dat ze aan Jens heeft beloofd om zichzelf sterk te houden. Zekerheid over hun relatie kan ze hen echter niet geven. We zullen sowieso contact houden en wat er buiten op gaat bloeien of niet dat zien we dan wel weer gaat Mylène verder. Op de vraag, wie Mylène denkt dat er gaat winnen, antwoordt ze dat er volgens haar een aantal kanshebbers zijn. Daartoe behoren Brandon, Jessie, Merel en Hiske.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *