Hiske laat de bel rinkelen, ze heeft iets leuks voor de groep

Hiske laat de bel rinkelen, ze heeft iets leuks voor de groep

De bewoners zijn nog aan het bijkomen van de eliminatieronde van vandaag als Hiske de bel rinkelt. Iedereen verzamelt en Hiske vertelt dat ze een Hollandse spelletjesmiddag heeft georganiseerd om vast in de stemming te komen voor de komende markt. De markt van 3 november heeft namelijk een oranje tintje, het is een Hollandse boerenmarkt. Mylène is verdrietig door het vertrek van haar Jens en lijkt er eerst helemaal geen zin in te hebben. Andrea knuffelt haar en uiteindelijk besluit ze toch om mee te doen. De bewoners worden vervolgens verdeeld in vier verschillende teams en Hiske legt de puntentelling uit. Er zijn een hoop verschillende spelletjes klaargezet. Ze beginnen met voetgolf. Ook staan touwtje trekken, sjoelen, en meer op de planning. Mylène lijkt het naar haar zin te hebben en zegt dat ze het fijn vindt. Het zorgt voor een beetje afleiding, zo geeft ze aan. De sfeer in Utopia 2 is in ieder geval verbeterd, na het verdrietige vertrek van Jens. Er wordt weer gelachen en iedereen lijkt een goede tijd te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *