Gerrit, Merel en Alexandra vinden Mylène positief veranderd sinds Jens weg is

Gerrit, Merel en Alexandra vinden Mylène positief veranderd sinds Jens weg is

Gerrit, Merel en Alexandra zijn druk bezig met de spelletjesmiddag wanneer Gerrit ze even apart neemt. Mylène die bloeit een beetje op merkt Gerrit op. Hij is echter niet de enige die de positieve verandering bij Mylène is opgevallen. Dit had ik niet verwacht man. Ze doet het hartstikke leuk zegt Merel. Gerrit zegt dat hij de oude Mylène weer begint terug te zien. Alexandra en Merel denken dat het alleen maar goed voor Mylène zal zijn dat Jens Utopia 2 heeft verlaten. Het is echt beter voor haar dat hij weg is benadrukt Merel aan het einde van het gesprek. Vinden jullie Mylène ook positief veranderd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *