Gerrit geeft tegenover Franny toe met een bezoekster gezoend te hebben

Gerrit geeft tegenover Franny toe met een bezoekster gezoend te hebben

Gerrit ligt op zijn bed wanneer Franny de Mongoolse tent komt binnenlopen. Ze loopt naar Gerrit toe en de twee geven elkaar een dikke knuffel. Gerrit staart Franny aan. Wat is er Ger vraagt Franny. Gerrit laat weten dat hij op het Love is Love festival gezoend heeft met een bezoeker Amy genaamd. En vraagt of Franny hier jaloers van wordt. Franny antwoordt dat ze niet jaloers is maar dat ze het leuk vond om te horen. Maar het geeft niet benadrukt Franny. Gerrit vraagt daarna voor de grap of Franny de waarzegster is die zo in Utopia 2 op bezoek komt. Ja vraag maar raak antwoordt Franny. Denk je dat ik verliefd ben op Amy? vraagt Gerrit. Franny kan hier geen antwoord op geven. Nee dat weet jij wel, jij bent de waarzegster zegt Gerrit. Franny denkt kort na en geeft aan dat hij niet verliefd op Amy is maar haar wel leuk vindt. Gerrit strekt vervolgens zijn armen naar Franny uit. Franny geeft hem een knuffel. Zal er een kern van waarheid zitten in de voorspelling van Franny?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *