Een paragnost neemt de bewoners van Utopia 2 mee in de spirituele wereld

Een paragnost neemt de bewoners van Utopia 2 mee in de spirituele wereld

Afgelopen avond kwam er een vrouwelijke paragnost naar Utopia 2 om de bewoners een kijkje te geven in hun toekomst. Hoewel Brandon al aangegeven heeft niet mee te doen, omdat hij het onzin vindt, staan er genoeg andere bewoners te popelen om meer over zichzelf te ontdekken. In groepjes betreden ze de spirituele wereld.

Één van deze bewoners is Mylène. De paragnost vertelt al snel dat Mylène niet in Utopia 2 is om het spel te winnen, maar om door middel van levenslessen meer volwassen te worden. Mylène bevestigt dit. De paragnost vraagt daarna aan Mylène om een kaart te trekken. Mylène pakt de kaart, zoek schoonheid staat erop. Creëer herinneringen en neem de tijd om te genieten van ervaringen. Vreselijke momenten en bijzondere gebeurtenissen legt de paragnost verder uit. Mylène wordt vervolgens emotioneel en ontvangt een ondersteunende hand van Jordie.

Dylan heeft een directe vraag. Ga ik met mijn vriendin oud worden? De paragnost beantwoordt zijn vraag met een vraag, wind je jezelf goed genoeg? Pas als je honderd procent in jezelf gelooft, dat je haar alles kan geven wat zij nodig heeft, kan je bij elkaar komen vertelt de vrouw. De paragnost vergelijkt Gerrit daarna met een labrador. Jouw hart zit absoluut op de goede plek. Je bent een steunpilaar, maar geen haantje de voorste voegt ze eraan toe. Gerrit stelt de vraag of hij op korte termijn de liefde van zijn leven zal ontmoeten. De paragnost ziet in het eerste half jaar na Utopia 2 geen vaste relatie. Je wil je honderd procent voor iets inzetten en houdt niet van afraffelen waardoor je moet gaan kiezen zegt ze. Volgens haar vindt Gerrit het moeilijk om te kiezen en kan hij zich daarom op kort termijn niet volledig openstellen.

Ook Alexandra zit met de liefde, ze wil weten hoe haar leven op dit gebied in de toekomst eruitziet. Helaas kan de paragnost niet zeggen hoe dit gaat lopen. Wel geeft ze aan dat ze zal aantrekken wat ze uitstraalt. Ook Jessie en Merel zijn aan de beurt. Eerder op de avond hebben de twee gezegd dat ze uit elkaar zullen gaan als de paragnost zegt dat ze niet voor altijd bij elkaar zullen blijven. De vrouw geeft aan nooit te zullen antwoorden met ja of nee. Wel zegt ze veel kwetsbaarheid tussen de twee te ervaren, ook zegt ze een drive te zien dat het tweetal voor de relatie wil vechten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *