Shelley vindt dat Mylène het IQ heeft van een pinda, de twee hebben onenigheid

Shelley vindt dat Mylène het IQ heeft van een pinda, de twee hebben onenigheid

Het is Shelley haar beurt om naar de paragnost te gaan. Merel en Jessie staan beneden in de silo wanneer er veel tumult ontstaat waar Shelley is. Bek houden klinkt het van boven. Als Shelley naar beneden loopt zegt ze dom wijf. Dit valt niet in goede aarde bij Mylène. Als Shelley vervolgens naar buiten loopt zegt ze dat Mylène niet helemaal goed is, Jessie lijkt dit enigszins komisch te vinden en dat zegt Shelley zegt hij tegen Merel. Als Jessie naar boven loopt om poolshoogte te nemen zegt Mylène. Ze heeft gewoon het IQ van een pinda. Jessie reageert daar lachend op. Nou, je schat haar wel heel hoog in zegt hij. Als Jessie vraagt wat er aan de hand was legt Mylène uit dat toen Shelley geroepen werd om naar de paragnost te gaan ze op een hele harde toon antwoordde.

Wat later komt Shelley terug naar de silo, waar de discussie verdergaat. Je noemt mij dom terwijl je het zelf niet fijn vindt om dom genoemd te worden zegt Mylène. Ik noem jou op dit moment dom, omdat ik je niet fair vindt bijt Shelley van zich af. Mylène legt vervolgens uit dat ze het niet prettig vond dat Shelley aan het schreeuwen was, ook vindt ze haar stem erg schel. Zal het tweetal het nog uitpraten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *