Jessie en Gerrit maken de winnaar bekend van de eerdere spelletjesmiddag

Jessie en Gerrit maken de winnaar bekend van de eerdere spelletjesmiddag

Afgelopen avond wordt het bezoek van de vrouwelijke paragnost besproken. De ene bewoner gelooft heilig in de paragnost terwijl de ander sceptisch is. Alexandra is erg benieuwd wat er over Jessie en Merel is gezegd. Jessie geeft aan dat de paragnost vertelde dat hij en Merel meer moeten praten over de toekomst en het leven. Meer laat Jessie niet los. Merel vertelt even later dat tijdens het gesprek haar dingen verteld werden, die eigenlijk niemand kan weten behalve zijzelf. Jessie vraagt aan Merel wat het was, maar Merel lijkt het niet te willen vertellen. Nadat de bewoners klaar zijn met eten, geven Jessie en Gerrit nog een speech aan de groep. Vanmiddag hebben de bewoners een gezellige Hollandse spelletjesmiddag gehad, georganiseerd door Hiske. Jessie en Gerrit maken in hun speech de winnaars bekend van de spelletjesmiddag. Dames en heren, de winnaar, Andrea, schreeuwt Gerrit. Morgen na het haring happen, mag jij op het podium de boerendans voordoen aan de groep met een partner naar keuze zegt Jessie tegen Andrea. De bewoners beginnen te klappen en Gerrit juicht door de silo. Hoe zal Andrea de klompendans uitvoeren?
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *