Hiske begrijpt niet dat Merel zich op haar vlogs focust en veel te veel wil

Hiske begrijpt niet dat Merel zich op haar vlogs focust en veel te veel wil

Merel en Hiske zijn afgelopen avond met elkaar in gesprek. Hiske snijdt een punt aan, jij wil hierbuiten presentatrice worden toch? Ook zegt ze dat de vlog in het slop zit. Hiske begrijpt niet dat ze zich daar niet op focust. Merel antwoordt dat de vlog teveel hetzelfde is elke week, dus ze wil het anders aanpakken. En geeft aan dat ze teveel zit na te denken en te weinig doet. Hiske wil er verder op ingaan. Je wil van alles. Het is heel veel, waardoor eigenlijk straks half, half, half is voegt ze eraan toe. En vertelt verder aan Merel, dat ze zich op een paar dingen moet focussen en daarin zichzelf beter kan gaan uitblinken. Merel denkt daar toch anders over. Zal Merel haar vlogs anders gaan aanpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *