Franny vindt Shelley asociaal en bespreekt met Alexandra haar gedrag

Franny vindt Shelley asociaal en bespreekt met Alexandra haar gedrag

Franny en Alexandra maken zich afgelopen avond klaar om naar bed te gaan. Alexandra geeft aan dat ze het even niet meer weet met Shelley. Ze vindt dat Shelley niet meer de Shelley is zoals ze was. Of ik zie het helemaal verkeerd, kan ook voegt Alexandra eraan toe. Ze is echt asociaal merkt Franny op. De twee vinden het niet netjes hoe Shelley eerder tegen Mylène deed. Shelley en Mylène hadden een aanvaring met elkaar. Volgens Franny zei Shelley tegen Mylène dat ze snapt dat Mylène verdrietig is maar dat ze het niet op haar moet afreageren. Gaan Alexandra en Franny Shelley nog confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *