Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de korte vergadering van 23 oktober

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de korte vergadering van 23 oktober

De bewoners hebben zich verzameld in de silo om te vergaderen. Merel komt al snel met goed nieuws. Haar eigen Merel shirts zal ze op de webshop gaan verkopen. Ze meldt ook dat zij vanmiddag haar eerste dj les zal krijgen. Brandon heeft ook goed nieuws. Hij heeft een deur geplaatst in het sanitair-gebouw waar de bewoners erg blij mee zijn. Daarentegen is Alexandra niet zo blij. Ze vindt dat de douches een grote t*ringzooi zijn, daarom mag het van haar allemaal wat netter. Het is herfst maar Jordie is al helemaal in de kerststemming. Hij heeft namelijk een kerstmuts en sjaal op de webshop gezet. Het matched met elke outfit benadrukt hij. Niet lang daarna komt de vergadering van 23 oktober ten einde

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *