Jessie, Alexandra, Gerrit en Hiske zijn er druk over in gesprek over de organisatie van de boerenmarkt

Jessie, Alexandra, Gerrit en Hiske zijn er druk over in gesprek over de organisatie van de boerenmarkt

Hiske, Alexandra en Jessie zijn in de silo in gesprek over de aanstaande boerenmarkt. Jessie wil enkele kramen bij elkaar zetten dit omdat er anders, als er foto’s gemaakt moeten worden, veel moet worden verplaatst. Maar is het wel verstandig om er twee bij de viskraam te zetten, als je met personeel zit vraag Alexandra zich af. Jessie geeft aan ernaar te gaan kijken maar dat het wel zijn voorkeur heeft. Jessie oppert vervolgens een nieuw idee, namelijk om kramen in een U vorm op de fundering te zetten om een gezellige sfeer neer te zetten. Dan gaan we voorbij aan alles wat we hebben bedacht, maar je kan alles proberen merkt Hiske op. Wel geeft ze aan dat het ook voordelen heeft. Gerrit voegt zich bij het gesprek. Hij is van mening dat er wat meer focus moet worden gelegd op de foto’s. Dan zou ik jullie lekker bij een fotohoekje inplannen met een vrijwilliger zegt Hiske. Gerrit en Jessie zeggen allebei dat dit niet kan. Hoe zal de organisatie verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *