Andrea en Merel raken verwikkeld in een heftige discussie over de dj les

Andrea en Merel raken verwikkeld in een heftige discussie over de dj les

Andrea heeft tegen Merel gezegd dat zij alleen de laatste twintig minuten aanwezig zou zijn bij de geplande dj les dit omdat ze de basis al kent. Als Andrea in gesprek is met Hiske komt Merel binnen. Hé Dre, ik zit nu even na te denken. Waar maak jij gisteren dan die hele heisa over, met die dj les? Als je nu helemaal niet bij mijn dj les wil zijn vraagt Merel. Andrea legt uit dat zij het vervelend vindt dat Merel aan haar voorbij is gegaan bij het plannen van de dj les. Merel snapt het punt maar vindt niet dat het punt valide is. Vanaf het begin stond ze namelijk ervoor open om mensen erbij te laten zijn. De discussie gaat nog even door.

Wat later beticht Merel Andrea van liegen. Ze zegt dat Andrea niet één keer maar wel drie keer heeft gelogen. Waar lieg ik vraagt Andrea. Eerst lieg je dat Brandon tegen mij zegt dat ik jou moet benaderen over de dj les van Ernst zegt Merel. Andrea geeft vervolgens aan dat dat een miscommunicatie was. Nou ja, dat zou je dan denken zegt Merel. Totdat je nog twee keer gaat liegen voegt ze eraan toe. Andrea laat weten dat Ernst haar naam twee keer in het telefoongesprek met Merel heeft genoemd. Dan kom je nog steeds niet naar me toe zegt ze. Uiteindelijk lijkt het tweetal er niet uit te komen en loopt Andrea weg. Dan noem jij als grootste slang mij achterbaks. Andrea reageert hier zeer verbaasd op maar komt niet meer terug. Word vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 09:04

    Ze stopt wel gauw je zag gisteren haar oren al tuiten zoveel dingen opnemen daar zijn haar hersenen niet op gemaakt.Veel te moeilijk voor de Diva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *