Andrea zoekt troost bij Shelley

Andrea zoekt troost bij Shelley

Zojuist hebben Merel en Andrea ruzie met elkaar gehad. Andrea is nu bij Shelley in hun huisje gaan zitten om haar hart uit te storten. Ik snap niet dat zij zichzelf nog recht in de spiegel kan aankijken, zegt Shelley over Merel. Shelley is ervan overtuigd dat Merel ook wel goede kanten heeft, maar dat haar slechte kanten echt puur slecht zijn. De twee vrouwelijke bewoonsters praten nog even verder. Even later geeft Andrea aan dat zij vanmiddag niet bij de les van Ernst zal zijn vanwege de ruzie die is ontstaan. Als Andrea weer aan het woord is, valt Shelley iets op, ik merk echt aan jouw stem dat je verdrietig bent. De eerste tranen rollen over Andrea haar wangen en Shelley staat op om haar armen om Andrea heen te slaan. Zij is echt een walgelijk kind,  zegt Andrea. Zullen Andrea en Merel het nog bijleggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *