Merel krijgt een erg leuk mailtje

Merel krijgt een erg leuk mailtje

Merel en Hiske zijn in gesprek met elkaar als Jordie aan komt lopen. Hij zegt dat er een e-mail is binnengekomen dat Kelly Ross, bekend van Temptation Island, geïnteresseerd is in het geven van dj-les aan Merel. Enthousiast loopt Merel naar de silo om het mailtje te lezen. In de silo aangekomen gaat ze naast Jessie zitten en spoort hem aan de e-mail even voor haar te openen. Daarop besluit ze meteen de manager van Kelly te bellen. De manager geeft aan dat de les aan Merel niet de eerste les zal zijn van de dj en dat zij dit erg leuk vindt om te doen. Na een korte uitleg worden er al snel afspraken gemaakt om de les in te plannen.

Het is een gezellige drukte in de silo, als Merel langs Mylène loopt komt er ineens een vraag bij Mylène op. “Meer, hoe kom je er eigenlijk bij om dj te worden?”, vraagt ze. De beslissing om dj te worden heeft bij meerdere bewoners vragen opgeroepen en heeft zelfs een heftige ruzie tussen Andrea en Merel tot gevolg gehad. Merel legt uit dat zij na het Love is Love feest een beetje in een zwart gat was gevallen en dat ze het onderste uit de kan wil halen, zolang zij nog in Utopia 2 zit. Ze geeft aan dat ze goed aan het nadenken was hoe ze dat wilde doen. Nadat ze aan Jessie had gevraagd om te laten zien hoe de draaitafel werkt, kwam het in haar op: Ik zei weet je wat ik ga doen? Ik ga de laatste twee maanden gebruiken om dj te worden. Jessie heeft daar enthousiast op gereageerd. Weer een nieuw projectje. Ik vind het wel leuk om nieuwe dingen te leren, zegt Merel. Wel geeft ze aan dat als er geen draaitafel aanwezig was geweest dat ze dit ook niet had gedaan. Zal het Merel lukken om dj te worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *