De bewoners weten niet meer hoe de klompendans moet

De bewoners weten niet meer hoe de klompendans moet

De bewoners hebben ook vandaag weer een activiteit! Ze gaan namelijk opnieuw klompendansen. De bel wordt geluid en het hele gezelschap verzamelt zich bij het podium. De muziek gaat aan, maar er ontstaat een heleboel tumult. Jessie lijkt de dans namelijk niet helemaal goed te doen. Dit is hem niet, hoor, zegt Gerrit. Mariska merkt op dat het een heel ander dansje is. Ook het liedje dat wordt afgespeeld roept vragen op, sommige bewoners herkennen het niet! Uiteindelijk besluiten Mariska en Franny voor te doen hoe de dans moet. Na een tijdje weet het tweetal ook niet meer hoe de dans verder moet. Weten we hem niet meer? Hoe kunnen we het dan op de markt doen, jongens? roept Mariska. Zullen de bewoners de dans onder de knie krijgen voor de markt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *