Andrea denkt dat een groep bewoners de finale in de greep heeft

Andrea denkt dat een groep bewoners de finale in de greep heeft

Andrea en Hiske speculeren over wat de finale voor hen nog in petto kan hebben. Andrea hoopt dat er snel een nieuwe opdracht komt. Hiske vermoedt dat Andrea al een voorspelling heeft hoe het finalespel zich gaat afspelen. Ik zie een groep, zegt Andrea. Ze noemt geen namen, maar het lijkt erop dat beide bewoners weten over wie het gaat. Hiske vindt zelf dat die groep nog niet zo machtig is dat ze iedereen eruit zouden kunnen stemmen. Het enige waarbij die groep het dan niet helemaal mee eens gaat worden is wanneer… Andrea stopt midden in haar zin. Nee laat maar, ik ga verder ook niks meer zeggen. Dit hou ik lekker in mijn hoofd, zegt Andrea giechelend. Wat voor complot wil Andrea niet delen met Hiske?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *