Mariska heeft een plan gemaakt en maakt een grote stap

Mariska heeft een plan gemaakt en maakt een grote stap

Wanneer Mariska en Jessie afgelopen avond achter de computer zitten brengt Mariska bij Jessie op dat ze haar droomgeld graag wil inzetten. Oké, waarvoor dan? vraagt Jessie. Het is niet onbekend dat Mariska geen fan is van het maken van foto’s van zichzelf. Dit legt ze ook uit aan Jessie. Mariska vertelt aan Jessie dat ze nu samen met Merel het plan heeft bedacht om een fotograaf in te huren om professionele foto’s van haar te laten maken. Ik vind het echt heel, heel, heel erg eng benadrukt Mariska. Het is echt een overwinning voor mij als ik dit kan doen voegt ze er aan toe. Jessie vindt het goed. Ieder heeft zijn eigen overwinning zegt hij. Zal Mariska hierdoor meer vertrouwen in zichzelf krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *