Jordie heeft een tegenaanval in gedachten en wil zich richten op Gerrit tijdens de eliminatie

Jordie heeft een tegenaanval in gedachten en wil zich richten op Gerrit tijdens de eliminatie

De finale van Utopia 2 is volop bezig en Andrea begint al een groepsvorming op te zien onder een aantal bewoners. Andrea is echter niet de enige die de dreiging van de groepsvorming voelt en Jordie heeft al een tegenaanval in gedachten. Jordie legt afgelopen avond uit aan Dylan, Mylène en Shelley dat de huidige groepsverdeling zeven tegen zes is, waarbij de groep van Jessie, Merel en Gerrit in het voordeel is met één extra persoon. De enige reden waarom Gerrit naar huis zou gaan is als Hiske, Jessie, Merel, Brandon of ik naast hem op de bank komt vertelt Jordie. Mylène vindt op haar beurt dat Jordie met vuur gaat spelen als hij het risico wil nemen om zichzelf naast Gerrit op de bank te zetten. Het is wel een heavy zet zegt Jordie. Jordie vertelt verder dat Alexandra de zwevende stem zou zijn tussen de twee groepen als het tussen Jordie en Gerrit zou gaan. Alexandra zou nooit op jou kunnen stemmen, maar wel op Gerrit benadrukt Mylène. Mylène en Dylan denken dat het plan zou kunnen werken, maar vinden het erg gevaarlijk. Als het lukt mag je mij de speler van het jaar noemen verkondigt Jordie lachend aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *