Brandon wil niet tactisch samenwerken met Dylan tijdens de finale van Utopia 2

Brandon wil niet tactisch samenwerken met Dylan tijdens de finale van Utopia 2

Er worden groepjes gevormd sinds het begin van de finale met als doel om sterker te staan bij eliminaties. Jordie is bang dat hij en zijn vrienden er één voor één uit gestemd gaan worden. Dylan en Brandon hebben ook opgemerkt dat er een verdeling is tussen de bewoners maar geven aan dat dit bijna een gewoonte is geworden wanneer de nominatie nadert. Dan kon je niet meer plezier hebben met zijn allen, het waren echt groepjes merkt Dylan op. Jordie wil voorkomen dat hij één voor één afscheid zal moeten nemen van zijn vrienden en wil daarom gaan samenwerken in de finale. Brandon zegt dat hij het spel zo niet wil spelen. Ik ben hier niet voor naar Utopia gekomen benadrukt hij. Jordie vindt dit een slecht idee. Als we zo doorgaan liggen we er straks allemaal één voor één uit. Ik kan daar dus niet tegen gaat hij verder. Ik ook niet voegt Brandon eraan toe. Maar hij blijft toch bij zijn standpunt en wil het niet op Jordie zijn manier doen. Als mensen het zo willen spelen laat ik ze lekker, ik blijf bij mezelf heeft Brandon als laatste te zeggen over het onderwerp. Wat vinden jullie van Brandon zijn standpunt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *