Mylène is diep in de nacht begonnen met een blog

Mylène is diep in de nacht begonnen met een blog

Mylène is begonnen met een blog. Ze wil graag schrijven over haar leven in Utopia 2. Zo kan ik het gewoon allemaal lekker van me afschrijven legt ze afgelopen avond laat uit aan Dylan. Hij is tot zover de enige bewoner die iets van haar plan weet. Op deze manier heb ik een soort contact met de buitenwereld zonder echt direct contact voegt ze eraan toe. Dylan laat weten dat hij haar wel snapt. Zeker met het vertrek van Jens heeft hij gezien dat ze erg verdrietig is. Ik had het nooit gedaan als Jens nog hier was geweest, want in dat geval wil ik tijd met hem doorbrengen antwoordt Mylène. Toch vindt ze de blog nu iets fijns om te maken. Het is iets waar volgens haar weinig prestatiedruk achter zit, want de andere bewoners zullen niet snel merken als ze eraan werkt. Als alle andere bewoners op bed liggen, gaat ze meteen aan de slag. Tot diep in de nacht is ze druk aan het tikken achter de computer. Ze maakt hier en daar ook alvast wat vormgeving. Zouden de andere bewoners er snel achter komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *